top of page
52018701137_573104b0b2_c.jpg

NOTA LEGAL

Foto de Pere Masó

NOTA LEGAL

El domini: http://www.manaies.org és propietat de l’associació Confraria de Jesús Crucificat - Manaies de Girona, amb el NIF G - 17135880 Registre Mercantil de Girona . El domicili de l’associació és Apartat de correus, 322, Girona - 17080. També pot posar-se en contacte amb nosaltres a l'e-mail: manaies@manaies.org 

  • Propietat intel·lectual i industrial: 

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de MANAIES DE GIRONA. 

  • Responsabilitat en els enllaços: 

MANAIES DE GIRONA inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. MANAIES DE GIRONA no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades. 

  • Protecció de dades: 

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de MANAIES DE GIRONA amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant correu electrònic a manaies@manaies.org  Ref. Protecció de dades. 

bottom of page