top of page
52008674571_374295e366_c.jpg

FES-TE SOCI

Foto de Pere Masó

Si tens ganes de donar un cop de mà a la Confraria i a les activitats que organitzem, pots fer-te soci. Ens ajudaràs a cobrir les despeses relacionades amb tots els actes, amb el manteniment del material i de Sant Lluc, i altres. Actualment som més de 700 socis i sòcies de totes les edats! 

 

A més, si ets soci o sòcia i tens 14 anys o més (o aquest any els compleixes), pots desfilar com a Manaia de Girona! Si t’agradaria formar part del maniple, indica-ho durant el procés d’alta. Si no, també pots demanar-ho més endavant.

 

Si vols ser vesta, també fes-nos-ho saber.

 

Opció 1) A través d'aquest formulari 

Opció 2) Omplint aquest pdf i fent-lo arribar a manaies@manaies.org

Opció 3) Omplint el PDF anterior i entregant-lo presencialment a qualsevol de les activitats de la Confraria.

ANIMA'T A FER-TE "SOCI PROTECTOR"

Els nostres estatuts preveuen la categoria de Soci Protector de la Confraria, adreçada als socis que vulguin ajudar a aconseguir una economia més sanejada, amb la finalitat de poder fer front a despeses i inversions del tot necessàries i que, per motius de tresoreria, s'han d'anar ajornant en el temps per no perjudicar el pressupost ordinari anual del dia a dia de la Confraria i veure minvades les activitats habituals.

La quota anual, per ser soci protector, és de 20 euros que, sumats als 20 euros de la quota anual, sumen un total de 40 euros. D'aquesta manera es doblarien les aportacions anuals a la Confraria i facilitaria, en gran manera, l'augment i l'actualització dels ingressos.

bottom of page