Logotip

Campament i Cavalcada de Reis a Girona 2015

El diumenge 5 de gener de 2015, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient visitaran la ciutat de Girona.

 

Aquest any la Cavalcada de Reis serà retransmesa per TV3.

 

 

Precavalcada A - Inici a les 15.30 h

RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència, carrer de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades). 

 

Precavalcada B - Inici a les 15.30 h

RECORREGUT:
Centre Cultural La Mercè, carrer de l'Auriga, carrer Nou del Teatre, plaça del Vi, carrer dels Ciutadans, plaça de l'Oli, carrer de la Cort Reial, carrer de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades). 

 

De les 15.45 a les 17.30 h

El dilluns 5 de gener de 2015, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient visitaran la ciutat de Girona. Se’ls podrà trobar de les 15.45 a les 17.30 hores al Campament Reial, ubicat als Jardins de la Muralla. Seguidament i junt amb la seva comitiva reial, realitzaran una cavalcada pels carrers de la ciutat, acabant la visita amb un acte de comiat a la Plaça de Vi.

 

Cavaldada de Reis

Inci Cavalcada 18 h

RECORREGUT:
Passeig del General Mendoza, carrer d'Ultònia, carrer del Migdia, carrer de la Creu, carrer de Joan Maragall, plaça de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la plaça de Catalunya, plaça de Jacint Verdaguer, pujada del pont de Pedra i plaça del Vi. 

(plànol de l’itinerari de la Cavalcada)

 

 Reis