Logotip

Trobada-Sopar de Penonistes

TROBADA DE PENONISTES

El proppassat dia 7 de març tal com s’havia programat pel 75è Aniversari, a l’hotel Carlemany,  hi va haver la primera trobada d’expenonistes, des de la refundació de la  Confraria el 1940. A la trobada en presencia de les autoritats civils i eclesiàstiques: l’alcalde de la ciutat Carles Puigdemont i bisbe de Girona Francesc Pardo, a més de consellers de l’Ajuntament; hi varen assistir 19 pendonistes, familiars de 12 que ja no estan entre nosaltres i d’altres també representats,  en total 34 expendonistes.

En el sopar els expenonistes varen presentar i  lliurar el nou penó a la Confraria, sufragat per tots ells, que s’estrenarà en aquesta propera setmana santa i beneït el dimecres sant pel nostre bisbe. Prendre la paraula el President agraint-lo, i va presentar el penonista d’aquest d’aquell Sr. Josep Oller i Mató, que per lla seva avançada edat no podria sortir a la processó, pel que va nomenar a tots els  ex penonistes com a co-penonistes per aquest any acompanyant al penó. Tot  seguit, després d’uns parlaments d’ autoritats i d’escrits arribats a l’acte, es lliurà a tots els ex penonistes un diploma acreditatiu del dia que varen ser-ho. Va ser una trobada al igual de emotiva que la de reis.

 

Trobada Penonistes 01 Trobada Penonistes 02 Trobada Penonistes 03 Trobada Penonistes 04 Trobada Penonistes 05 Trobada Penonistes 06