Logotip

Inauguració exposició dels cartells escolars pel 2016

Diversos centres escolars de la ciutat de Girona, cicle mitjà i superior, des de l’any 2014, han participat en el concurs de cartells  promogut  per la nostre confraria amb motiu dels actes del 75è Aniversari, amb el premi que el guanyador serà el Cartell de la Setmana Santa del 2016 dels Manaies de Girona.

El proppassat dia 23 de març al vestíbul del teatre Municipal de Girona es inaugurar una exposició de les millors obres presentades ,inclosa la guanyadora. Varen presidir la Regidora d’Educació Isabel Muradàs, el bisbe de Girona Francesc Pardo i el president de la Confraria Narcís Reixach, que varen dirigir unes paraules als presents i explicant el veredicte del jurat.

A la nena guanyadora  Joana Marès Duran, de 10 anys i de l’escola Annexa-Joan Puigbert, a part del ser el Cartell del 2016, se li va lliurar el diploma com a guanyadora i llibre del 75 Anys dels manaies,  a més d’una propera entrevista de la premsa de la ciutat.

A les escoles que varen participar, se’ls va lliurar per a l’escola un obsequi per comprar material escolar, el llibre del 75 Anys dels Manaies i diploma acreditatiu de la seva participació. Les escoles que varen participar:

Escola Annexa-Joan Puigbert

Escola Bell.lloch del Pla

Escola Dr. Masmitjà

Escola Fedac Pontmajor

Escola Fedac Sant Narcís

Escola Santa Eugènia

Escola Vedruna de Girona

 

La exposició al vestíbul del Teatre Municipal, es podrà visitar els dies laborables, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores fins el 10 d’abril.

Concurs cartells escolars 01 Concurs cartells escolars 02 Concurs cartells escolars 03 Concurs cartells escolars 04 Concurs cartells escolars 05

Concurs cartells escolars 07 Concurs cartells escolars 06 Concurs cartells escolars 08 Concurs cartells escolars 09 Concurs cartells escolars 10