Logotip

Últims dies!! Concurs de Fotografia 75è aniversari

 

Díptic informatiu

 

Bases del concurs:

Col·labora: Agrupació Fotogràfica de Salt.

Organitza: Manaies de Girona- Confraria de Jesús Crucificat


TEMA
:
El concurs fotogràfic té per objectiu mostrar la tradició dels Manaies de Girona – Confraria de Jesús Crucificat. El tema se centra exclusivament en fotografiar les diferents intervencions dels Manaies de Girona en sí o les activitats que aquests participaran durant l’any 2014 Es condició “sine qua non” que a la fotografia surti representada clarament la figura del Manaia de Girona o es pugui inferir sense possibilitat a error que el Manaia pertany a la confraria de Girona ciutat.

Cal dir que durant l’any 2014/2015 els Manaies de Girona celebren el seu 75è Aniversari i han programat els següents actes públics.           

Totes les persones interessades en fotografiar el Maniple i el Castrum podran fer-ho els dies:

  • 5 d’abril de 2014; acte inaugural del 75è aniversari.
  • 6 d’abril de 2014; sortida especial al Passeig Arqueològic i Muralles de Girona.
  • 13 d’abril de 2014; Diumenge de Rams.
  • 16 d’abril de 2014; Dimecres Sant durant la sortida de lliurament del Penó.
  • 18 d’abril de 2014; Divendres Sant durant la recollida del penó i processó.
  • La setmana del mes de maig durant Temps de Flors de Girona (del 10 al 18 de maig 2014)
  • Exposició 75è aniversari (del 30-5-14 al 31-7-14) i exposició de miniatures militars romanes a Sant Lluc (del 29-8-14 al 10-10-14).

 

PARTICIPANTS:
Pot participar-hi qualsevol persona i la inscripció és gratuïta i es fa efectiva amb l’entrega en temps i forma de les peces fotogràfiques.


OBRES
:
Cada participant podrà presentar un màxim de 4 fotografies, podrà ser finalista amb les 4 fotografies però optarà a un únic premi.


PREMIS
:
Com a part del premi del concurs, amb les 60 fotografies finalistes seran impreses al format (500x400) el primer Premi a 1000x800 i del Segon al sisè 700x500 i restaran exposades a la Casa de Cultura de Girona en el marc d’una exposició fotogràfica que serà inaugurada el 6 de març de 2015 quan es donarà a conèixer el guanyador absolut del concurs, i procedirà al lliurament de premis a tots els guanyadors. L’exposició es clausurarà el dia 18 d'abril de 2015. Les peces impreses i exposades romandran en poder de Manaies de Girona i només podran ser utilitzades amb finalitats no comercials i informant en tot moment de l’autor de la mateixa

Els sis primers classificats a més opten als següents premis en efectiu:
1er Premi: 500 euros + trofeu exclusiu
2on Premi: 300 euros + trofeu exclusiu
3er Premi: 200 euros + trofeu exclusiu
4rt, 5è i 6è Premi: 100 euros + trofeu exclusiu

(Trofeus cedits per Metalls Ramon Boix)


PRESENTACIÓ
:
La presentació de les obres participants serà única i exclusivament per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Les obres hauran de tenir una mida de 2048 píxels pel costat llarg i una resolució de 240 ppp. Tots els correus hauran de portar adjunt un arxiu en Word/PDF on hi constarà: títol de les fotografies, nom de l’autor, DNI, adreça, telèfon de l’autor i la data de naixement.


TERMINI D’ADMISSIÓ
:
Des de l’1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2014. AMPLIAT FINS EL 15/01/2015!!!


JURAT
:
Estarà format per tres representats del món de la fotografia de Girona. El jurat serà assessorat per dos membres dels Manaies de Girona que no tindran vot però que dirimiran els dubtes referents al compliment o no del tema principal del concurs. El seu veredicte serà inapel·lable. El jurat es reserva el dret de deixar deserts els premis.


VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS
:
El veredicte es farà públic el dia 6 de març de 2015 a la Casa de Cultura de Girona en l’acte inaugural de l’Exposició Fotogràfica 75 anys de Manaies de Girona.

NOTES:

* El veredicte i el llistat de les obres finalistes es podran consultar a la web de l’Agrupació Fotogràfica de Salt (www.fotosalt.cat) i al web dels Manaies de Girona (www.manaies.org) on s’habilitaran galeries fotogràfiques de les peces finalistes.

* Les 6 obres premiades quedaran en propietat de la organització, la qual es reserva el dret de publicar, reproduir i difondre-les sense alterar en cap cas l’original per el qual es necessitarà autorització expressa de l’autor.

* Els premiats es comprometen a no reivindicar econòmicament els drets d’autor per la reproducció de les seves obres finalistes i la organització s’eximeix de qualsevol conflicte de publicació o d’utilització de l’obra.

* Els 54 finalistes no premiats no perdran en cap cas els drets de propietat intel·lectual sobre les seves obres i la organització es reserva el dret a negociar a posteriori l’ús de les fotografies de manera individual amb cada autor.

* Els participants asseguren ser els propietaris de la imatge presentada i, per tant, responsables únics d’elles davant la llei.

* Els participants es fan responsables totalment de la no existència de drets a tercers en les obres presentades, així com la reclamació per drets d’imatge.

* La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

* Els casos no previstos en aquestes bases seran resolts per l’organització del concurs.